Рене Касадос: ""Амазонките" е история за автономната и независима жена"


Рене Касадос даде живот на Едуардо Мендоса в "Амазонките", силен мъж, който има за цел да си отмъсти за случилото се със семейството му. Въпреки това при това пътуване той се натъква на дъщерята на най-лошия си враг.

- Разкажи ни за ролята си в "Амазонките"...
Едуардо Мендоса е сензационен персонаж. Той е харизматичен човек, жизненоважен човек от онези, които се наричат ​​"безвремие", уж от тези извън времето. Аз съм син на Бернарда (Жаклин Андере) и съм любител на живота, но влюбен в Касандра (Гретел Валдес), една от амазонките и дъщеря на моя враг. Този ​​човек е герой, който винаги живее на ръба; но е жизнен, харизматичен е. Толкова е жизнен и човек на страстите и на белезите от огъня в душата, те са доминиращи, има задължението да си отмъсти, защото докоснаха семейството му, докоснаха се до брат му и даде обещание, че за семейството, за честта, за майка си и за него ще си отмъсти; но в същото време е обитаван от съмнението, защото той също е човек на справедливостта.

"Тази история е толкова силна и толкова добра, че си струва да се види от зрителя. Надявам се да бъде по вкуса на публиката. "Амазонките" е един вид архетип на тази автономна и независима жена, за която днес съществува терминът овластена. Жената винаги е била силна, войн и пример за подражание. Струва си да се види!"

Коментари

loading...