Утре в "Намери ме": Хюмейра изритва Елиф от имението (15 септември)


Прочетете какво ще се случи утре (15 септември) в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: TV Profil / Youtube канал "Elif"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Eпизод: 660

По настояване на Керем Рейхан се връща в имението. Парла остава шокирана, когато вижда момичето отново в къщата. Хюмейра категорично се противопоставя на Керем, но младежът е категоричен, че Рейхан ще продължи да работи за семейството. Г-жа Маджиде застава на страната на сина си и решава да даде нов шанс на Рейхан. Елиф е изключително радостна от завръщането на приятелката си. Парла крои нови планове, с които цели да дискредитира Рейхан пред семейството.

Вилдан отново унижава Елиф и я кара да върши къщната работа вместо нея. Тя нарочно изважда музикалната кутия на Хюмейра, подарък й от Тарък, а малкото момиченце я навива и си спомня моменти с Юсуф, Мелек и семейството си. В това време Хюмейра влиза в стаята и вижда Елиф да си играе с подаръка й от Тарък. Побеснява, хваща Елиф, а тя от уплах изпуска кутията на земята.

Хюмейра изпада в нервна криза и изритва малката от къщата. Рейхан открива Елиф разстроена и цялата в рани, а г-жа Маджиде заповядва момиченцето да се върне обратно в имението, въпреки истеричните викове на Хюмейра. Маджиде се опитва да успокои дъщеря си, но безуспешно. Разстроена, Хюмейра се затваря в стаята си и си спомня нощта на внезапния си аборт.

Коментари

loading...