Утре в "Остани с мен": Появява се Джаги, който Гопи смята, че е Ахем (15 септември)


Прочетете какво ще се случи утре (15 септември) в следващия епизод на индийския сериал "Остани с мен", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Фейсбук страница "Остани с мен"
Епизод: 731

Гопи вижда Джаги, който много й прилича на съпруга й Ахем. Кокила също вижда снимката на Джаги и остава шокирана, също като Гопи. Гопи припада, а Джаги я хваща. Кокила обвинява Урваши, че след като се е опитала да отнеме съпруга й, няма да се замисли да отнеме и сина й. Заявява й, че за нея тя винаги ще остане другата жена на съпруга й. Урваши моли Кокила да престане с обидите и казва, че Джаги не е нейният син Ахем. Заявява й, че това е синът й Джаги. Кокила е шокирана и я пита защо го е крила. Урваши й отвръща, че е мълчала, защото не е искала да й отнеме сина.

Урмила се обажда на Кокила и я пита къде е. Санитарите от лудницата отвеждат Гопи. Кокила се прибира, а Урмила я пита за Гопи. Кокила й отвръща, че има нещо странно, и разказва за надписа и за това, че Прамила й е казала, че Гопи и Кришна са на меден месец. Урмила казва на Кокила, че са намерили Приял. Кришна, Манси и Прамила се карат на докторката за това, че Гопи е избягала. Гопи си спомня за срещата с Джаги, който мисли, че е Ахем. Виждайки, че се усмихва, Прамила си мисли, че Гопи наистина е полудяла. Урмила и Кокила отиват в дома на Кришна.

Манси и Прамила се прибират, но Манси си забравя телефона в колата и отива да го вземе. Прамила влиза, но пада. Тогава се появят Урмила и Кокила. Манси влиза и е шокирана да види Кокила. Кокила води Манси в кухнята, където Урмила е вързала Прамила за газова бутилка. Урмила заставя Манси да каже къде е Гопи, или ще вдигне във въздуха Прамила. Манси казва на Кокила, че Гопи е в психиатричната болница "Савита Деви". Кокила се обажда от телефона на Манси и разбира, че Гопи наистина е там. Кокила се обвинява, че е оставила Гопи в ръцете на толкова зли хора.

Кокила и Урмила отиват в болницата да видят Гопи, но персоналът не ги пуска и те си тръгват. Кокила се обвинява, че е приела Кришна като неин син и е предала Гопи. Кокила и Урмила виждат Гопи през прозореца и остават шокирани. Двете се промъкват в болницата и отвеждат Гопи, но д-р Кришна ги спира. Кокила му казва, че ще отведе със себе си дъщеря си. Д-р Кришна й припомня, че той е женен за Гопи, и заявява, че тя ще остане тук. Гопи му заявява, че не приема този брак, и иска развод. Прамила и Манси се присъединяват към тях. Прамила казва на Кокила, че нейният син никога няма да се разведе с Гопи.

Кришна вика охраната и сестрите и ги кара да отведат Гопи в стаята, а Кокила и Урмила заповядва да бъдат изведени от болницата. След прегледа на Ная лекарката казва на Дарам, че дъщеря му е бременна. Дарам излиза ядосан, последван от разследващия полицай Ритеш Пармар. Вечерта в имението Моди пристига адвокат, с който Кокила се консултира как да освободи Гопи от лудницата. Адвокатът й заявява, че няма какво да се направи, защото тя е женена за д-р Кришна и той като неин съпруг има права над нея. Кокила се натъжава от думите му и се обвинява за случилото се. 

На следващата сутрин Урмила казва на Кокила, че ако Ахем беше жив, това е нямало да се случи. Кокила става и излиза. Тя отива при Урваши и я моли да пусне сина си за няколко дни в имението Моди, като в замяна тя ще изпълни това, което иска. Урваши отначало не си съгласява, но след това приема.

Коментари

loading...