Утре в "Търговски център": Седрик утешава Пенелопе; Марчело, бащата на Мило, пристига в Торино (16 септември)


Прочетете какво ще се случи в сезон 15 епизоди 25-27 (16 септември) на италианския сериал "Търговски център", излъчващ се всеки делник от 15:30 до 17:00 часа по bTV.

Източник: davidemaggio.it
Превод и адаптация: Telenovellas News

Фиама и Якопо са все по-решени да спрат Карол и да идентифицират Ровена като слабото й място. Дамяно и Чечилия решават, че моментът на истината е дошъл за Марчело: как ще се държи, след като разбере, че е баща на Мило? Алба изглежда не приема добре новината, но Лаура приканва Себастиан да не се предава, може би момичето просто е объркано.

Преструвайки се, че иска да я съблазни, Якопо успява да вземе телефона на Ровена. Надява се да открадне нейната и тайните на Карол. Венсан и Пенелопе се опитват да възстановят живота си в Торино, Седрик се опитва по някакъв начин да бъде част от него. След като научава за съществуването на Мило, Марчело решава да се върне в града.

Дойде време Себастиан да представи Алба на цялото семейство: как ще реагира Якопо, когато разбере, че има друга сестра? Марчело небрежно се среща с Мило и това много притеснява Чечилия и Дамяно. Седрик утешава Пенелопе, която е депресирана, че не е преминала интервю за работа.

Коментари

loading...