Карлос Понсе, Сурия Вега и Ока Хинер заедно в нов сериал


Актрисата Сурия Вега се завръща, но не с теленовела, а с нов сериал за Netflix.

След като завърши теленовелата "Съпругът ми има повече семейство" през февруари 2019 г., 31-годишната Сурия Вега роди второто си дете и си взе почивка. Сега актрисата се завръща на екрана, но този път в различна продукция и във формат, в който ще направи своя дебют. Neflix обяви, че съпругата на Алберто Гера ще участва в новата версия на "Петте Хуани", колумбийския сериал от 1997 г. с Кати Сиачоке. Новата версия ще може да се види през 2021 година.

"Отмъщението на Хуаните" (La Venganza de las Juanas) е продуцирана от Lemon Films и участват и други известни имена като Карлос Понсе (Бедната Силвана), Oкa Хинер (Кой кой е?), Рената Нотни, Пабло Астиасаран, Карлос Атие, Федерико Еспехо и др. 

Историята се върти около живота на пет жени, които не се познават, но имат идентичен родилен белег, което ще ги мотивира да разберат кой е мъжът, изневерил на съответните им майки.

"Отмъщението на Хуаните" е адаптирана два пъти в Мексико; веднъж от Ацтека, "Хуаните", и веднъж от Teлeвисa, "Дъщери на Луната".

            Las Juanas (TV Series 2004–2005) - IMDb  Коментари

loading...