Утре в "Намери ме": Рейхан има нов ухажор, а Керем я (16 септември)


Прочетете какво ще се случи утре (16 септември) в следващия епизод на турския сериал "Намери ме", излъчващ се всеки делник от 16:30 до 18:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: TV Profil / Youtube канал "Elif"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Eпизод: 661

Тарък отново се опитва да убеди г-жа Маджиде, че Хюмейра е изключително разочарована от грижовното отношение на майка си към Елиф. Междувременно малкото момиченце се промъква в стаята на Хюмейра и се опитва да поправи музикалната кутия.

Маджиде реагира бурно срещу доводите на зет си и заявява, че Елиф ще остане в имението. Приятелят на Керем и Парла започва да ухажва Рейхан, но тя не се поддава на ласкавите му комплименти. Толга се обръща към Парла с молба за съдействие, а тя му обещава, че скоро Рейхан ще бъде в обятията му.

Керем става свидетел на поредния опит на Толга да свали Рейхан и започва да ревнува. Девойката реагира бурно на комплиментите на ухажора си и го предупреждава да не се доближава до нея. Толга обаче притиска Рейхан и я заставя да излязат, за да поговорят. В този момент Керем ги вижда заедно и започва да си мисли, че между тях има нещо.

Коментари

Публикуване на коментар

loading...