Утре в "Остани с мен": Джаги отива при Гопи, докато се подготвят да я ликвидират, но си тръгва и (16 септември)


Прочетете какво ще се случи утре (16 септември) в следващия епизод на индийския сериал "Остани с мен", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Фейсбук страница "Остани с мен"
Епизод: 732

Кокила разказва всичко на Урваши. Джаги се прибира и е изненадан да види отново Кокила. Той я моли да си върви, но Урваши го спира и му казва, че тя е като нейна по-голяма сестра и моли да я изслуша. Кокила му показва снимката на Ахем, а Джаги е изненадан. Кокила го моли да отиде за няколко дни в дома й и да върне дъщеря й. Джаги й отвръща, че ще си помисли, и си отива в стаята. Кокила се прибира, а Урмила я разпитва къде е била. Кокила й казва, че е ходила да спаси Гопи. Урмила е шокирана, когато вижда Джаги. Кокила казва на Сона, Сахир и Урмила, че това е Джаги и той ще им помогне да си върнат Гопи. Кокила моли Джаги да извърши молитвата. Урмила го пита какви са му любимите храни и отива да му ги приготви, за да се нахрани. Джаги и Виру се хранят и гледат телевизия заедно.


В имението Сурияванши инспекторът казва на Дарам, че е дошъл, за да арестува Ная. Ная му разказва, че като малка са я оженили, а след това е останала вдовица. Тя обвинява Шраван за това. В лудницата Манси затваря Гопи при останалите луди и й се подиграва. Кокила, Урмила, Сона, Сахир и Виру са с Джаги в стаята на Ахем и Гопи и му показват как се държал Ахем. На Джаги му става скучно и взима кофа с вода и потапя лаптопа. На Урмила й хрумва да го облекат с дрехите на Ахем. Кокила моли Сахир и Виру да му помогнат. Инспекторът арестува Ная и Пракаш, но Мира и Видя го спират и го молят да ги освободят. Ная и Пракаш са освободени, а Видя предлага на Дарам да оженят Ная и Пракаш.

Манси решава да приключи с Гопи и предупреждава докторката да не казва нищо на майка й и брат й. Манси й предлага пари, а в замяна иска да убият Гопи. Джаги казва на Кокила, че не може да бъде Ахем. Кокила го моли да отиде с нея и след това да реши. Кокила води Джаги в лудницата и му показва Гопи, а той я познава. Пита Кокила коя е тя, а Кокила му отвръща, че това е нейната дъщеря Гопи. Кокила казва на Джаги, че Гопи не е луда и че са я вкарали тук, за да я подлудят. Джаги си тръгва, без да каже и дума. Кокила се прибира съсипана и притеснена за Гопи. В същото време Гопи чува как докторката дава нареждания на санитарите да приготвят всичко, за да я убият.

Прамила и Кришна чуват Манси да говори с някого и я питат какво се случва. Манси ги лъже, че организира парти за нейната приятелката. Вечерта докторката звъни на домашния телефон на Манси. Прамила забелязва, че Манси се усмихва доволна, и я пита какво става. Манси я лъже, че отива на прати, и излиза. Кришна пита майка си дали Манси си пие редовно лекарствата, тъй като отново е започнала да се държи странно. Прамила решава да се обади на номера, който е звънял последно на домашния телефон, и да разбере коя приятелка на дъщеря й се е обадила. Докторка вдига, като мисли, че е Манси, и казва, че всичко е готово за убийството на Гопи. Прамила се развиква по телефона, а лекарката затваря. Прамила казва на Кришна, че Манси е планирала да убият Гопи още тази вечер. Кришна е шокиран.

Коментари

loading...