"Империя от лъжи" (Imperio de mentiras) - започва нова любовна история, която се ражда от едно убийство


Единствената истина е любовта! Желанието за справедливост ще ги събере!

Анжелик Бойер и Андрес Паласиос ще обединят усилията си, за да намерят отговорните за смъртта на своите близки в тази мелодрама, в която участват още Сусана Гонсалес, Летисия Калдерон, Алехандро Камачо, Алехандра Роблес Хил, Роберто Романо, Иван Арана, Мишел Гонсалес, Лус Рамос, Вероника Лангер, Хуан Мартин Хауреги и др. 

Бойер говори за целувките, които трябва да запише с актьора Андрес Паласиос, и увери, че контролът е доста строг, за да се избегне възможна инфекция.
"С тестове непосредствено преди записването и всички целувки се слагат в един и същи ден, за да се направят колкото се може повече сцени и да има по-малко рискове", каза половинката на Себастиан Рули.

Историята:
Елиса Канту (Бойер) е куратор. Баща й Аугусто, собственик на известна строителна компания, й помага в развитието на професията си, откривайки собствена художествена галерия в Ню Йорк и планира да открие клон в Мексико Сити.

Животът на Елиса Канту, нейните мечти, стремежи, жизнен стандарт и семейни отношения нямат нищо общо с тези на Леонардо Веласко (Паласиос), агент на Националната гвардия, наскоро отличен за спасяването на голяма група имигранти и разпадането на банда за трафик.
Леонардо е скромен и честен човек, който произхожда от семейство с полицейска традиция, започната от баща му. Той има красиви отношения с Хулия, годеницата му, учителка в държавното училище.

Един ден Елиса е отпразнувана от семейството си с изненадващо тържество за рождения си ден, организирано от баща й, който я смята за неговата гордост и над сестрите си Рената (Сусана Гонсалес) и Махо (Алехандра Роблес Хил).

Но съдбата поднася трагична изненада за Леонардо, Елиса и съответните им семейства, когато по-късно същата нощ Аугусто и Хулия са убити заедно в една и съща кола, без никой да знае каква връзка имат тези двама души от привидно далечни светове. Болката завладява Леонардо, докато семейството на Елиса търпи опустошение поради липсата на патриарха, който за изненада на Елиса ги е оставил в банкрут.

Някои смятат друго, но Леонардо е сигурен, че Хулия не е била любовница на Аугусто и е готов да го докаже. Доказателствата обаче сочат наличието на тайни отношения между младата учителка и бизнесмена, което предизвиква първите конфронтации между Елиса и Леонардо, дистанцирани заради болката от загубата от техните близки.

Но събитията вземат неочакван обрат, когато Махо, сестрата на Елиса, е отвлечена, докато е на път за летището със сестра си. Дамян Рамирес, шефът на бандата за отвличания, изисква Елиса да върне някои ценни археологически парчета, откраднати от Аугусто, ако не иска да види по-малката си сестра мъртва. Елиса крие истината от семейството си и заплашена от Дамян, не оповестява отвличането.

Ето как малко по малко Леонардо се сближава с Елиса, защото подозира, че момичето крие нещо, а тя иска само да върне жива сестра си и за това предприема незаконни действия, принудена от Дамян. И накрая, Елиса признава истината на Леонардо или поне част от нея и двамата обединяват сили, за да освободят Махо и да намерят виновните за смъртта на Аугусто и Хулия. Но нещата се усложняват и за двамата, тъй като между тях възниква непреодолима страст.


Карлос Ривера ще изпълнява една от официалните песни на сериала "Otras Vidas" (Други животи), която ще звучи в края на всеки епизод. Това е вторият път, в който песента на Карлос Ривера е централната тема на теленовела с участието на Анжелик Бойер, първата е "Me Muero" в "Любов до смърт".

Мексиканската версия на турския сериал ще се състои от 80 серии.

Коментари

loading...