Утре в "Обещание": Нож в гърлото на Рейхан (15 септември)


Прочетете какво ще се случи утре (15 септември) в следващия епизод на турския сериал "Обещание", излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:30 часа по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "The Promise Official"
Превод и адаптация: Telenovellas News

Кемал обещава на плачещата Нарин, че ще направи всичко за Рейхан. 

Рейхан вижда, че една от затворничките кашля силно и я завива със завивката си. Небахат и приближената ѝ се заканват, че скоро Рейхан ще ги опознае кои са. 

Зейнеп отива да нахрани Хикмет, а Джавидан я хваща и я разтърсва. Казва ѝ, че не иска да вижда лицето ѝ и да се маха. Хвърля таблата на земята и гони детето от стаята. 

Рейхан се събужда и вижда, че Небахат е взела нещата ѝ от шкафчето. Тя свива юмрук, но казва на затворничката да си ги носи със здраве. 

Небахат решава да вземе снимката на Емир от ръцете на Рейхан, но в същото време Емир посещава Рейхан и тя излиза. 

Рейхан получава в затвора завивки от Емир. Всички затворнички си взимат по една, единствено Небахат гледа лошо и заплашва. Рейхан се възпротивява и предупреждава затворничката, че не може да забрани на останалите да си вземат одеяло. 

Приближената на Небахат разлива чай върху Рейхан и тя отива в тоалетната, за да се почисти. Изведнъж Небахат хваща Рейхан и опира нож в гърлото ѝ. Заплашва я, че ако продължава да привлича останалите жени на своя настрана ѝ се пише лошо.  

Небахат нарежда на Рейхан да изчисти навсякъде и да приготви вечеря. 

Една от охранителките в затвора дава телефон  на Рейхан, за да се обади на Емир. Емир е щастлив да чуе съпругата си. 

ЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

Коментари

loading...