сряда, 25 юли 2012 г.

"Дявол с ангелско сърце" започва от 06 август в 18:00 ч. по bTV Lady

Въпреки че всички очакваха започването на премиерен латиноамерикански сериал, от bTV Lady днес обявиха, че считано от 06 август (понеделник) от 18:00 ч. стартира повторение на латино сериала "Дявол с ангелско сърце" (Mas Sabe El Diablo).
Поредицата се завърта на мястото на приключващия следващия петък (03 август) премиерен сериал "Хамелеони", съдържащ 135 епизода.
182-те епизода на "Дявол с ангелско сърце" ще се въртят всеки делничен ден до 19:00 ч.
Повторение на епизодите на "Дявол с ангелско сърце" ще стартира от 07 август (вторник) и ще се излъчва всеки делник от 07:30 ч.
Напомняме Ви, че теленовелата ("Дявол с ангелско сърце") с Габи Еспино и Жанкарлос Канела се излъчи в България миналата година и вървеше в ефира на bTV.
Съвсем скоро в България ще стартират още сериали, било то премиерни или повторения. След два месеца ще разберем и какво ще стартира на мястото на "Рафаела" и "В името на любовта", а съвсем скоро - наследника на "Златната клетка".
За сметка на това, в България гледаме шест премиерни сериала, а съвсем скоро стартира и "Някой те наблюдава" с Дана Гарсия по bTV - от 03 август в 15:00 ч.