Теленовелас: Хазал Субашъ разгорещи мрежата и предизвика разнопосочни реакции (СНИМКИ)

събота, 23 май 2020 г.

Хазал Субашъ разгорещи мрежата и предизвика разнопосочни реакции (СНИМКИ)


Хазал Субашъ е считана за една от най-красивите и талантливи млади актриси в южната ни съседка...

Чаровницата, която допреди няколко месеца гледахме и в България в епизодите на мелодрамата "Назови ме по име" в ефира на Diema Family, зарадва последователите си в Инстаграм с провокативни и същеврменно изключително елегантни фотоси от ваната в дома си, като определено успя да предизвика разнопосочни реакции от страна почитателите си.

Въпреки че получи десетки хиляди харесвания, сред които и от колегите си Ръза Коджаоулу ("Вътрешен човек"), Толгахан Сайъшман ("Сега и завинаги") и Алина Боз ("Твоят мой живот"), 24-годишната красавица бе опрекната от някои по-благочестиви нейни фенове за "прекалено разкрепостеното си поведение пред камера".

От своя страна, Хазал, която от миналата година е ангажирана с роля в един от най-гледаните сериали в момента в Турция "Проспаст" (Çukur), се изказа категорично относно нападките към нея от страна на медии и почитатели: "Ако не става въпрос за градивна критика, не ме интересува! Бих проявила интерес само ако засяга работата ми. Всеки може да пише каквото си поиска, изобщо не ме интересува".


1 коментар:

  1. Кога ще се научите първо да проучвате нещата и после да ги публикувате. Вие опорочвате тази професия. Не лъжете читателите, моля!

    ОтговорИзтриване

Моля, спазвайте добрия тон! Благодарим Ви предварително!