петък, 15 октомври 2021 г.

Утре в "Мерием": Севинч е бременна от Саваш, но я убиват (16 октомври)


Прочетете какво ще се случи утре (16 октомври) в първия епизод на турския сериал "Мерием", излъчващ се всеки уикенд от 16:00 до 17:00 ч. по Diema Family!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Kanal D
Превод и адаптация: Telenovellas News 
Епизод1

Саваш показва на любимата си Севинч къщата, която е купил и в която ще живеят след сватбата. Дава ѝ ключ от нея и ѝ прави предложение за брак. 

Октай информира Мерием, че от следващия ден встъпва в длъжност прокурор. Кани я на вечеря, за да отпразнуват успеха му. 

Севинч е сигурна, че щом Юрдал, бащата на Саваш, чуе, че двамата ще се женят, няма да го пусне нито в семейната фирма, нито в богаташкия им дом. Севинч е бедна и семейството на Саваш не одобрява връзката им. 

Юрдал и втората му жена уреждат Дерин да се омъжи за Саваш. 

Саваш и Мерием посещават гробовете на майките си, които са изгубили в миналото. 

Мерием споделя с приятелката си, че вечерта Октай ще ѝ предложи брак. 

Октай си има любовница на име Белиз, която иска той да прекрати вече отношенията си с Мерием. Октай признава на Белиз, че не му е лесно да огорчи Мерием след нещата, които тя е направила за него. Все пак обещава, че довечера ще оправи всичко. 

Белиз подарява на Октай ръкавели за сакото му. 

Саваш взима Дерин от летището и се възмущава пред нея за решението на Юрдал и мащехата му Тюлин да ги оженят заради бизнес. Всъщност, Дерин желае да се омъжи за Саваш, но не показва истинските си намерения пред него. 

Юрдал нарежда на Ръза да изгони от имението Гюлюмсер, която се е грижела за Саваш, докато расте. Саваш го упреква, че постъпва по този начин с жената, само за да го накара да се ожени за Дерин.

На вечерята в ресторанта Октай изпуска кутията с ръкавелите, а Мерием мисли, че ще ѝ предложи брак. Тя се разочарова, когато Октай иска да си ходят. 

Юрдал съветва Дерин да отстрани Севинч от пътя си, ако възнамерява да се задоми за Саваш. 

Най-близкият приятел на Саваш е Гючлю, синът на Гюлюмсер. 

Мерием подарява на Октай вратовръзка. 

Севинч работи в заведение и си тръгва късно вечерта. Навън вали порой, а на входа я чака Дерин, която ѝ предлага да поговорят. Двете се скарват, а Севинч признава, че очаква дете от Саваш. Дерин я изхвърля насред нищото. 

Саваш звъни на Севинч, която е изпуснала ключа от къщата и телефона си в колата на Дерин. Дерин изхвърля мобилния на пътя и потегля. 

Севинч остава сама на пътя, но няма как да се свърже със Саваш. Саваш моли Гючлю да проследи телефона на Севинч и да открие местоположението ѝ. 

Мерием и Октай се прибират с колата и Октай си отклонява вниманието. За малко не се блъска в един тир. Рязко завива и помита Севинч и няколко варела. Вижда тялото ѝ, но скрива от Мерием, че я е блъснал. 

Октай е нервен и Мерием предлага тя да кара. 

Гючлю пристига на място и съобщава на Саваш, че се е случил инцидент със Севинч. Викат веднага линейка.