петък, 15 октомври 2021 г.

Еда Едже и Шеввал Сам - интересни подробности за приятелството им

Еда Едже и Шеввал Сам, които изпълняват Йълдъз и Ендер в "Опасно изкушение", се срещат за първи път на снимачната площадка на хитовия сериал.

Двете актриси са приятелки отскоро, но са неразделни и често ходят на почивка заедно. За разлика от героините им, които гледат как да злепоставят другата, Еда и Шеввал се подкрепят в живота.

Светлооката актриса и певица разкрива, че е научила, че Еда Едже ще играе героинята на Йълдъз, когато историята е била създадена, и че не е знаела коя е Едже, когато са ѝ показали нейна снимка. Шеввал, която не следи много списания, твърди, че не помни много имена в паметта си, затова не е знаела за Еда, докато не са започнали да работят заедно.

Шеввал Сам споделя: "Това приятелство се разви с "Опасно изкушение". Наистина съм много щастлива. Въпреки разликата във възрастта помежду ни, Еда е много наясно с нещата, много чувствителна, много интелигентна, много забавна... Еда е най-милостивият човек, когото съм виждала в живота си. Човек, към когото не можеш да останеш безразличен. Вижда кученца и веднага ги осиновява. Води болно животно на лекар. Приятели имат нужда от нещо, изпраща им го. Тя е невероятно състрадателен човек."

Еда Едже, от своя страна, заявява, че Сам има много важно място в живота ѝ и я вижда като по-голяма сестра. Екранната Йълдъз също смята, че приятелката ѝ е състрадателна и силна жена. "Мисля, че сме много успешни жени в реалния живот, както и че Ви забавляваме в сериала, затова съм горда от нас."

Що се отнася до облеклото на Шеввал Сам, Еда Едже издава неизвестни факти за известната актриса. Блондинката обяснява, че Шевал е старателна личност, която се опитва да се облича удобно, въпреки че в реалния живот не прилича на героинята си Ендер по грима и облеклото. "Да кажем, че Шеввал си купува риза. Панталоните, бижутата, обувките вече са готови. Може би тя ще носи ризата след 6 месеца, но всички дрехи се комбинират в съблекалнята в къщата ѝ. Колко къщи има? Ето защо, скъпа Шеввал, не ги крий." 

Друга непозната страна на Шеввал Сам. Сам твърди, че преди не е обръщала голямо внимание на облеклото си, но е започнала да го прави, благодарение на стилиста Есра Башъбююк, с която работи от 3-4 години. Шеввал, която комбинира дрехите си и ги държи готови за носене, добавя, че тази ситуация ѝ спестява време и добавя: "За мен е задължително, когато настъпи тoва време. Това е лукс, който прави живота ми толкова бърз и лесен. Всъщност дори не е лукс. Не съм човек, който може да направи много изтънчена, необичайна комбинация. Губя много време, опитвайки се да го направя. Ето защо Eсрa подготвя моите тоалети, прави снимки и когато се събудя сутрин, усещам енергията на дадения ден и нося съответната комбинация от дрехи."

Еда Едже разкрива и друга подробност за чернокосата красавица зад камера. Въпреки че отива на снимачната площадка на "Опасно изкушение" с много удобни дрехи и спортни панталони, тя също подчертава, че Шеввал е подготвена за комбиниран стил, грижейки се за това всеки ден. Шеввал Сам: "Опитвам се да бъда стилна и красива на снимачната площадка. Отивам на сета, точно както бих отишла и за премиера. Обичам да давам красива енергия на хората, с които работя."

Шеввал Сам не спира да хвали актьорската игра на Еда Едже. "Йълдъз е блестящата звезда за тази година. Сериалът върви добре, има определена публика, но Еда яхна вълната, взриви себе си, актьорската си игра, чувството си за хумор и стана феномен."

Еда Едже пък признава: "Ендер също ми е фаворитка. Ние имаме специално приятелство с Шеввал, нашата енергия се запази. Ние сме сродни души. Обичам нейния дух, идеи и живот, никога не сме се карали до днес.

Как започна приятелството им?

"Била съм на много снимачни площадки - 7 кина, 4 телевизионни сериала. Срещнах много героини. Смята се, че между актьорите има война на его, но мога спокойно да кажа, че никога не съм се притеснявала от излъчването на друг човек. Напротив, искам да продължа напред, като мотивирам, казвам добри неща, да се подкрепяме взаимно жените. Много съм щастлива, че намерих Шеввал. Има хора, с които мога да бъда приятел. Разбира се, приятелството ни започна на снимачната площадка. Както знаете, много дълго време се прекарва в снимки. През това време се наблюдавахме, осъзнавахме какви хора сме и станахме близки. Ние сме съмишленици. Шеввал уважава природата и хората, застъпва се за истината, има много таланти, човек, който сам си изкарва хляба. Намирам го за много ценно, имаме 15 години разлика, но сме много умели в това. Толкова се радвам да я видя, когато е на снимачната площадка.