неделя, 12 юни 2022 г.

Утре в "Откраднати мечти": Мелис разкрива, че Хюлия стои зад опита за убийство на Левент (13 юни)

Прочетете какво ще се случи утре (13 юни) в следващия епизод на турския сериал "Откраднати мечти", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Yaralı Kuşlar"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 36

Дурмуш упреква Мерием, че го е оставила на произвола на съдбата. Девойката дава на баща си 100 лири, но той бърка в портмонето ѝ и ѝ взима и останалите ѝ пари.

Дурмуш настоява Мерием да върне Йомер в квартала.

Мелис се зарича да не позволи на Хюлия да навреди на Левент. Опитва се да разбере за плановете на сестра си от Аслъ.

Вечерта Мерием се появява в имението със сак в ръка. Хюлия остава озадачена от появата на девойката в толкова късен час, но Улвие ѝ обяснява, че Йомер има нужда от нея.

Йомер е на седмото небе от щастие, когато кака му идва в стаята му и му казва, че ще остане при него.

През нощта Левент наминава през стаята на Йомер и вижда как спят заедно с Мерием. С умиление загасва лампата и затваря вратата.

Мерием се буди и подрежда стаята на малкото си братче. Открива рисунката му, на която са двамата заедно хванати за ръце.

На сутринта Левент заявява на Мерием, че не одобрява да спи в стаята на Йомер. Припомня ѝ, че мястото ѝ е в пристройката.

Хюлия настоятелно опитва да се свърже с наемния убиец, но той отклонява повикванията ѝ. Когато най-накрая успява да се свърже с него, Мелис подслушва разговора им и разбира за намеренията на сестра си.

Сираците успяват да открият снимката на майката на Мълчаливия.

Хюлия се разбира да се срещне с наемния убиец. Мелис я вижда да потегля с колата от имението и решава да я проследи.

Джемил пристига в имението, а Левент нарочно разсипва саксия върху документите от холдинга, които партньорът му носи, и кара Мерием да почисти, за да провери дали тя ще се възползва от книжата, за да прехвърли цялото имущество на "съучастника" си Текин. Тя обаче не им обръща никакво внимание и единствено почиства пръстта.

Майката на Джемил му звъни и настоява да се запознае с приятелката му Айше. Младежът веднага отива при асистентката си и я моли за съдействие. Тя се съгласява да се преструва на негово гадже пред майка му. Двете дори се чуват по телефона.

Мерием умолява Левент да остане в стаята на Йомер, тъй като е обещала на братчето си да бъде до него. Той се съгласява.

Хюлия отива при наемния убиец и го заставя да довърши задачата си и да убие Левент. Мелис дочува целия им разговор и остава шокирана.

По нареждане на Хюлия Аслъ се промъква в кабинета на Левент, където са документите, предадени му от Джемил, и взема досието на Левент.

Междувременно Текин се настанява в кабинета си в холдинга.

Левент се връща в кабинета си и открива, че досието на Текин липсва. Спомня си, че само преди минути Мерием е почиствала офиса му...

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved.