понеделник, 13 юни 2022 г.

"Дъщерята на посланика" - нов турски сериал на мястото на "Домът" по Diema Family

ЕКСКЛУЗИВНО: Нов турски сериал започва у нас!

Премиерната драма "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) стартира на 18 юли (понеделник) в ефира на Diema Family.

Епизодите на хитовата поредица ще се излъчват всяка делнична вечер от 22:00 до 23:00 ч. на мястото на приключващия "Домът, в който си роден, е твоята съдба".

Повторения на сериите на "Дъщерята на посланика" ще се предлагат на следващия делничен ден от 18:00 до 19:00 ч. отново в ефира на Diema Family.

Сериалът се оглавява от Неслихан Атагюл ("Черна любов", "Двете лица на Истанбул", "Листопад"), Енгин Акюрек ("Пепел от рози", "Черни пари и любов") и Туба Бююкюстюн ("Искрите на отмъщението", "Гордата Аси", "Черни пари и любов", "Под липите", "Огнено сърце", "20 минути"). 

Звездният каст се допълва от Берен Генчалп, Ураз Кайгълароолу, Зерин Сюмер, Ферит Актуг, Едип Тепели и др. 

"Дъщерята на посланика" се излъчва в Турция от декември 2019 г. до май месец 2021 г. в ефира на турския канал Star TV, като се състои от 52 оригинални епизода в два сезона.

В България Diema Family ще покаже интернационалната версия на мелодрамата, която наброява 180 епизода по 45 минути.

Историята:

Санджар е син на беден арендатор, който никога не е напускал Мугла. Наре, от друга страна, е дъщеря на посланик и гражданка на света, израснала в градове като Осло, Токио, Кейптаун, Ню Делхи и Отава. 

От деца Наре и Санджар жадуват един за друг, но се виждат само два дни в годината. Те решават да се оженят тайно, но точно в деня на сватбата дъщерята на посланика изчезва и никой повече не чува за нея. Някои твърдят, че е паднала в морето и е починала, други казват, че е избягала в Европа. 

Тя обаче се появява години по-късно на сватбата на Санджар с друга жена. Наре пристига в сватбения ден заедно със своята дъщеря Мелек, която е плод на любовта ѝ със Санджар и която е отглеждала сама през всичките тези години. 

Сега обаче Наре и Санджар са напълно различни - той е станал богат и амбициозен мъж, който живее в имение, а Наре - решителна и смела. 

Санджар винаги е смятал, че Наре го е изоставила, но той не знае истината. Къде е била през всичките тези години дъщерята на посланика - отговорът от 18 юли (понеделник), всяка делнична вечер от 22:00 ч. по Diema Family.