сряда, 14 септември 2022 г.

"Огледален свят" с нова стартова дата по bTV

"Огледален свят" с нова стартова дата по bTV! 

Турският сериал трябваше да започне на 23 септември (петък), но заради извънредните новини по случай погребението на Елизабет II, които ще бъдат излъчвани на 19 септември (понеделник), стартът на "Огледален свят" се измества. 

Сагата за Ферия и Емир ще започне на 26 септември (понеделник) и ще се излъчва всеки делник от 15:00 до 16:00 ч. по bTV на мястото на "Лекар в планината", чийто 15. сезон приключва на 23 септември (петък).

Историята на "Огледален свят":

Една приказка, базирана на лъжи! Тази сърцераздирателна история разкрива мечтите и желанията на младо момиче, заклещено между два свята. 

Ферия е момиче, което живее в луксозен квартал. Баща ѝ работи като портиер в луксозен блок, чието ръководство предоставя на семейството малък апартамент в сутерена. 

Ферия е в средата на свят, където желанията и възможностите изглеждат безкрайни. Нейните мечти са на път да станат реалност, когато започва да учи в елитен университет с пълна стипендия. 

Тя бързо става център на внимание на студентите, включително на богатия и красив плейбой Емир. 

Ферия носи дрехите на своя богата съседка, но колко дълго може да се преструва на такава, каквато не е...

Красивата дъщеря на портиер ще се издигне от собствения си свят до един фалшив и лъжовен огледален свят, който сама успява да изгради. 

Ферия ще успее да повлече и семейството си, а борбата с майка ѝ в реалния живот ще се превърне в битка без връщане назад.