вторник, 13 септември 2022 г.

Утре в "Откраднати мечти": Убийство (14 септември)

Прочетете какво ще се случи утре (14 септември) в следващия епизод на турския сериал "Откраднати мечти", излъчващ се всеки делник от 17:00 до 18:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Yaralı Kuşlar"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 96

Лекарят съобщава, че Мерием вече диша спокойно и показателите ѝ се покачват.

Мелис се опасява, че ако Мерием не умре, ще я разкрие пред всички. Решава се на крайни действия, за да предотврати идването ѝ в съзнание.

Левент умолява лекаря да влезе при Мерием в интензивното. Той склонява, но му дава само две минути.

Текин пресреща Левент и го упреква, че не е успял да опази Мерием.

Бахадър разпитва Мелис как се е случил инцидента с Мерием. Тя се прави, че не знае.

Бахадър предлага на Мелис да тръгнат заедно към имението, но тя му отвръща, че ще остане в болницата, за да е близо до Левент.

Левент влиза при Мерием и през сълзи ѝ признава, че е нямало да понесе нейната смърт. Хваща я за ръка и я моли да дойде в съзнание колкото се може по-скоро. Обещава ѝ никога да не я изоставя.

Айше вижда, че Джемил е получил на телефона си SMS от Оя, в който тя му пише мили думи.

Левент стои пред интензивното наблюдава Мерием през стъклото. В този момент обаче една от сестрите го вика, за да подпише документите.

Мелис успява да се промъкне незабелязана в интензивното, решена да изключи животоподдържащия апарат.

Злодейката понечва да го направи, но в този момент се появява Текин, който изважда оръжие срещу нея и заплашва, че ще я убие, ако отново посегне на Мерием.

Мелис моли Текин да се успокои и да свали оръжието. В този момент двамата виждат как лекарите се запътват към интензивното и се скриват.

В бързината Мелис без да иска изпуска гривната си...

Мерием идва в съзнание и първият човек, когото вижда, е Левент. Благодари му, че е спасил живота ѝ и му споделя, че през цялото време е сънувала как са заедно тримата с Йомер.

Полицай идва да разпита Мерием. Тя дава показания, че е почиствала сауната, когато неочаквано вратата се е затворила и заключила.

Левент се обажда на майка си и я уведомява, че след като Мерием бъде изписана, планира официално да ѝ предложи брак. Текин дочува разговора и се готви на крайни действия. Веднага разговаря с Мелис, за да координират действията си.

"Огледален свят" се завръща по bTV

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved.