вторник, 20 септември 2022 г.

Утре в "Ямата": В ръцете на Ямач пада мъртвият (21 септември)

Прочетете какво ще се случи утре (21 септември) в следващия епизод на турския сериал "Ямата", излъчващ се от понеделник до сряда от 21:00 ч. и в четвъртък и петък от 20:00 ч. по Diema Family!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Çukur"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 40

Ямач пита Байкал дали знае кой е Господинът. Байкал си признава, че той е Господинът. Ямач не му вярва. В това време се обажда Селим. Байкал го известява, че Ямач му е на гости.

Саадетин отива при Султан и иска чаша захар назаем. Целта му обаче е да зърне поне за малко своята Садиш. Саадет го вижда през прозореца и си спомня, че любимият ѝ е имал белег около окото.

Фейяз започва да следи Байкал. Мюнир се обажда на шефа си и му докладва, че е разказал всичко на Фейяз. Байкал поставя задача на хората си да открият откъде се обажда лихварят.

Ямач и Байкал разглеждат колекцията от ретро автомобили.

Фейяз напада охраната на Байкал и Ямач. Завързва се престрелка. Ямач опитва да измъкне Байкал. Качват се в един стар опел и бягат. 

Господинът се разпорежда да убият Мюнир, преди Ямач да разбере истината.

Сена казва на адвоката си, че се е отказала от делото за развод. През това време телефона на Назъм звъни от името на Господина. Сена вижда това и се сеща за Дерен.

Вартоолу отива на мястото, избива охраната и взима Мюнир.

Фейяз се връща в склада и вижда, че лихварят го няма, а хората му са мъртви.

Мюнир прехвърля бизнеса си на Вартоолу срещу обещанието да бъде изведен в чужбина. Саадетин удушава лихваря с колана си, показвайки на Джелесун, че трябва да си върши работата сам.

Тъкмо Фейяз да разкрие кой е Господинът и бива убит от снайперист в ръцете на Ямач. Ямач поръчва да му намеря Аличо.

Сена пита приятелката си дали има връзки с мафията и откъде познава адвоката.

Саадетин минава и оглежда ипотекираните имоти в Ямата. Всичко в квартала е собственост на Идрис.

Аличо открива един куршум от снайпера, забит в дървен палет. Казва на Ямач, че е стреляно поне от 3003 метра от добър стрелец.

Байкал се кара на Селим, Назъм и Вартоолу за допуснатите грешки от тях спрямо Мюнир.  Саадетин предлага на шефа си да подправят документите и да вземат имотите на Идрис.

Идрис споделя с Паша, че някой го лъже относно изчезналия му син. Заповядва на Паша да помогне на Касъм при излизането му от затвора.

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved.