вторник, 20 септември 2022 г.

"Опасно изкушение": Халит се страхува Шахика да не разкрие

Прочетете какво ще се случи днес (21 септември) в следващия епизод на турския сериал "Опасно изкушение", излъчващ се от понеделник до сряда от 20:00 до 21:00 ч. по bTV!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Yasak Elma"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 239

Саткъ се ядосва, че снимките са изчезнали, и се обажда на Халит. Белокосият отвръща, че знае всичко и вече се е сдобил с това, което му е нужно.

Ендер иска да говори с Йълдъз. Организира си среща с нея. 

Йълдъз моли Кая да ѝ бъде свидетел на сватбата. Той приема и се хвали на Шахика. Двамата решават да поканят Йълдъз и Халит на вечеря.

Ендер споменава пред Йълдъз да не се среща с Керим, тъй като Халит най-вероятно се съмнява в нея.

По поръчка на Ендер Джанер заснема Йълдъз и Керим, който се срещат в парка.

Керим предлага на Йълдъз да вземе Халит Джан и да заминат тримата. Йълдъз го моли да се сбогуват и двамата се прегръщат.

Халит приема поканата за вечеря на Кая.

Йълдъз казва на Ендер, че вече няма да се вижда с Керим. Ендер научава за вечерята у  Кая.

Шахика също се надява скоро да се омъжи за Халит. Той отговаря, че бракът им ще бъде по договорка.

Асуман споделя с приятелките си за случилото се с парите ѝ.

Керим споделя с Мерт, че вече е готов да измамят холдинга. Мерт се радва, че ще забогатеят.

Халит е против бебето да участва в сватбената церемония.

Шахика подхвърля, че е време брат ѝ да си намери приятелка. Споменава, че скоро и тя може да се омъжи.

Асуман иска да се запознае с човека, който умножава парите ѝ. Зехра се съгласява.

Джанер разказва на Емир, че Шахика се е опитвала да раздели Халит и Йълдъз. Сега двамата имат за задача да вземат снимките.

Шахика е взела подарък за Йълдъз. Приготвила е чеиз. Йълдъз е изненадана от жеста. 

Халит прави забележка на Шахика, защото се страхува да не се разкрият пред Йълдъз. 

Кая настоява да разбере какво вършат Шахика и Халит. Шахика се оправдава, че Халит все още  се интересува от нея. Кая е много ядосан от думите на сестра си.

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved.

ЕКСКЛУЗИВНО: "Мрежа от лъжи" - нов турски сериал от 3 октомври по bTV Lady!

Успешният турски сериал "Мрежа от лъжи" (Sadakatsiz), по-известен с оригиналното си заглавие "Неверен", стартира до броени седмици в България. 

Драмата с Джансу Дере и Джанер Джиндорук тръгва на 3 октомври (понеделник) и ще се излъчва всеки делник от 21:00 до 22:00 ч. по bTV Lady на мястото на "Вавилон". 

Повторения на епизодите ще се предлагат на следващия ден от 09:00 до 10:00 ч. сутринта отново по bTV Lady. 

В хитовата сага участват още Мелис Сезен ("Черната перла"), Йозге Йоздер ("Доктор Чудо", "Мелодия на сърцето"), Гьозде Седа Алтунер, Назлъ Булум, Тарък Емир Текин, Алп Акар, Беркай Атеш ("Майка", "Ямата"), Аслъ Орджан ("Кварталът на богатите", "С Русия в сърцето", "Научи ме да обичам"), Бену Йълдъръмлар ("Една жена", "Листопад", "Другите отчаяни съпруги") и др. 

"Мрежа от лъжи" се показва в Турция от октомври 2020 г. до май 2022 г. в ефира на турския Kanal D, като се състои от 60 оригинални епизода. 

В България ще се излъчи интернационалната версия от 149 епизода по 45 минути. 

Режисьор на психологическия трилър е Неслихан Йешилюрт, реализирала "Опасно изкушение".

Историята:

Тя имаше перфектен живот и ще направи и невъзможното, за да си го върне!

Асия (Джансу Дере) е самотна жена, останала сираче от малка, тъй като родителите ѝ умират. Въпреки че наследява солидно богатство, Асия няма семейство, което да нарече свое. 

Един ден тя среща красивия Волкан (Джанер Джиндорук), който ѝ предлага да живеят заедно, след като тя завърши медицинския факултет. Двамата се установяват в родния град на Волкан, който е близо до Истанбул. 

Семейството на Волкан става семейство и на Асия и неговите приятели стават нейни. Влюбените изграждат щастлив брак и отглеждат сина си Али в спокойна и уютна обстановка, за каквото Асия винаги е мечтала. 

Години по-късно Асия започва да практикува професията си и да осъществява плановете си. Строителният бизнес на Волкан също процъфтява, а животът им не може да бъде по-хубав... докато Асия не намира косъм от дълга руса коса на шала на Волкан. 

Тя открива, че мъжът ѝ има връзка с красива млада жена на име Дерин (Мелис Сезен). Още по-лошото е, че всички около нея са знаели за това, но никой не ѝ е казал. 

Наред с тези предателства, Асия разбира, че бизнесът на Волкан е "погълнал" наследството ѝ и тя е затънала в дългове. 

Волкан, от друга страна, е раздвоен. Той обича и Асия, и Дерин. Вижда в Асия свое семейство, а в Дерин своята любов. Той няма намерение да се откаже от семейството си, но няма и смелостта да се раздели с Дерин. 

Асия осъзнава, че е живяла в мрежа от лъжи. Когато подробностите за предателството изплуват на повърхността, всичко започва да се усложнява. 

В тази история Асия отказва да бъде жертва на живота си и се посвещава да отмъсти на неверния си съпруг и на всички останали, които са я предали...