четвъртък, 29 септември 2022 г.

Утре в "Ямата": Идрис гони Султан, а Джелесун признава на Ямач, че се е внедрил при Саадетин (30 септември)

Прочетете какво ще се случи утре (30 септември) в епизода от 20:00 ч. на турския сериал "Ямата", излъчващ се от понеделник до сряда от 21:00 ч. и в четвъртък и петък от 20:00 ч. по Diema Family!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Çukur"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 50

Джелесун признава на Ямач, че се е внедрил при Вартоолу, за да си отмъсти и му разказва лошите и добри неща, които е правил Саадетин.

Ямач споделя със Саадет, че любимият ѝ не стои мирен. Той я праща да се срещне с Вартоолу и да го отведе далеч от Ямата, ако може.

Саадет вика Вартоолу да се видят в салона на училището.

Идрис прави забележка на жена си и двамата си приятели. Упреква Султан, че помага на всички, но е готова да остави малко дете на улицата. 

Идрис заявява, че ще намери извънбрачния си син, ще му даде името си и той ще живее в къщата му. Казва на Султан да си тръгва от дома му. Тя си събира багажа и напуска.

Саадетин се среща с любимата си. Тя му разказва своята мечта - двамата да създадат семейство далеч от Истанбул на приказно място. Предлага му вечерта да избягат заедно и да осъществят тази мечта. 

Вартоолу освобождава жената и детето, но задържа Касъм.

Ямач казва на Селим, че баща им има незаконен син. Идрис също е разбрал това наскоро. Селим започва да се смее. 

Караджа е чула разговора и се е досетила, че родителите ѝ ще се развеждат. Тя моли майка си да я вземем със себе си, когато реши да напусне Селим.

Ямач е наел ново жилище за Сена. Тя много го харесва.

Караджа отива при Саадетин.

Селим също отива да се срещне с Вартоолу. Двамата се виждат в градината. Селим му държи сметка за поведението му срещу Идрис.

© 2022 D. Ivanov. All rights reserved.