четвъртък, 29 септември 2022 г.

Любов, пренесена през времето, в новия корейски сериал „Принц на покрива“ от 6 октомври по bTV Lady

„Принц на покрива“ (Rooftop Prince) е поредният вълнуващ корейски сериал, който стартира премиерно в ефира на bTV Lady.

Фантастичната драма тръгва на 6 октомври (четвъртък), а епизодите ще вървят всяка делнична вечер в запазения час за азиатски поредици в програмата на семейния канал – 23:00 ч., с повторения на следващия ден от 10:00 ч.

Главните роли в новия сериал са поверени на обичаните актьори Пак Йо-Чун и Хан Джи-Мин, чиято химия на малкия екран достига до 77-милионна аудитория по време на излъчването на „Принц на покрива“ в Корея и Китай.

Поредицата разказва историята на престолонаследник, който се пренася 300 години напред във времето и приема нова самоличност, за да бъде близо до жена, която визуално прилича на покойната му съпруга.

Историята:
Четирима мъже, облечени в ханбоки от ерата на Чосон, падат върху покрива на къщата на нищонеподозираща млада дама.

Техният водач И-Гак твърди, че е престолонаследникът на Чосон, а щом забелязва Се-На, която изглежда досущ като любимата му жена, намерена удавена през 18 век, си наумява, че любимата му се е преродила.

И-Гак осъзнава, че е пътувал в бъдещето цели 300 години и в момента се намира в Сеул през 2012 г.

Дали ще открие истината за мистериозната смърт на покойната принцеса и ще изпита ли отново любовта, от която е бил лишен толкова години – отговорите в епизодите на новия корейски сериал „Принц на покрива“ – от 6 октомври (четвъртък), всяка делнична вечер от 23:00 ч. по bTV Lady!