четвъртък, 23 март 2023 г.

Утре в "Остани с мен: Завинаги": Нов съпруг за Гена (24 март)

Прочетете какво ще се случи утре (24 март) в следващия епизод на индийския сериал "Остани с мен: Завинаги", който се излъчва всеки делник от 13:30 до 15:00 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Star Plus
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 105

Сидарт споредя със Сия, че Гена отново го е спасила и той трябва да намери доказателства срещу Кумар и Сагар преди те да са намерили доказателство, че всъщност е Анант.

Кумар получава резултатите от ДНК теста.

Гена научава къде се намира Кумар и моли Сидарт да я придружи. Той обаче отказва и тръгва със Сия. Гена решава да отиде сама.

Джамна забелязва Гена и я пита къде отива. Тя ѝ отвръща, че е разбрала къде е скривалището на Кумар и отива да го хване, за да докаже невинността на Ананджи.

Джамна забранява на Гена да напуска имението, а Прафул заключва вратата.

Джамна заявява на Гена, че е недопустимо да рискува живота си, само и само за да докаже невинността на Анант.

Джамна се принуждава да заключи Гена в една от стаите. Сидарт се успокоява, че Гена ще е в безопасност, и се запътва към скривалището на Кумар.

ДНТ тестът показва, че Сидарт и Анант нямат нищо общо. Сагар е категоричен, че някой се е погрижил да подмени резултатите.

Гена успява да избяга през прозореца и съобщава на полицията за скривалището на Кумар. Униформените веднага отиват на мястото, но не откриват никого. Те обвиняват Гена, че е подала фалшив сигнал.

Гена подозира, че Радика я е излъгала. В този момент обаче я вижда цялата окървавена, изпаднала в безсъзнание. Гена разбира, че Кумар се е досетил, че Радика го е предала.

Междувременно в имението, Канак открива, че Гена е избягала през прозореца.

Гена умолява Радика да се събуди. В този момент там идва и Сидарт. Гена дочува шум и си мисли, че това е Кумар.

Кумар казва на Сагар, че в момента Гена и Сидарт са паднали в капана му...

Сидарт отвежда Радика на безопасно място, след което двамата с Гена се връщат в имението на Десай. Джамна упреква Гена за бягството ѝ, а тя се разплаква и се качва в стаята си.

Прафул предлага да омъжат повторно Гена, тъй като тя трябва да продължи живота си напред. Сидарт остава шокиран, Канак протрива доволно ръце с ехидната си усмивка.

Канак решава да наеме свой познат - Чираг, който да поиска ръката на Гена.

Гена категорично се противопоставя на намерението на родителите на Анант да се омъжи повторно. В същото време Чираг пристига в имението заедно с родителите си, за да иска ръката на Гена.

Гена отказва да се омъжи за Чираг, но той не се отказва и заявява, че ще я чака търпеливо да даде съгласието си.

Ставайки пряк свидетел на случващото се, Сидарт едва удържа гнева си, но Сия го предупреждава, че ако се опита да възпрепятства брака на Гена, рискува да се разкрие, че е Анант.

© 2023 D. Ivanov. All rights reserved.