понеделник, 22 май 2023 г.

Утре в "Наследство": Сехер отклонява предложението за брак на Селим (23 май)

Прочетете какво ще се случи утре (23 май) в следващия епизод на турския сериал "Наследство", излъчващ се всеки делничен ден от 12:30 до 13:30 ч. по NOVA!

Информацията е написана за Теленовелас Новини!
Източник: Youtube канал "Emanet"
Превод и адаптация: Telenovellas News
Епизод: 43

Икбал не може да си намери място, след като е разбрала, че Сехер не е отговорила на предложението за брак на Селим, а на всичкото отгоре и ще готви от имението.

Икбал предупреждава Зухал, че докато Яман се държи дистанцирано със Сехер, те трябва да спечелят Юсуф на своя страна.

Икбал се заканва пред сестра си да върне Сехер там, от където е дошла.

Хората на врага на Яман следят Сехер. В това време в заведението на Ариф пристига Яман. Той се настанява на масата на Сехер.

Двамата не обелват и дума. Започват да се хранят, като не отделят поглед един от друг.

Яман внезапно става от масата и предлага на Сехер да я откара до имението. Тя се качва в колата му, без да каже нищо. Хората на врага на Яман тръгват след тях.

Щом Яман и Сехер пристигат в имението, виждат Селим там. Той връчва на приятелката си заработената заплата.

Селим пита Сехер дали е помислила над предложението му, а тя запазва мълчание. Селим ѝ казва да не бърза, като предлага да го обсъдят, когато му дойде времето.

Бегюм отново претърсва вещите на Али и открива портрета на Кираз. Тя е убедена, че комисарят ѝ изневерява, но не се досеща, че Кираз е момичето от скицата.

Сехер се отбива в кабинета на Яман и му дава плика със заплатата си. Заявява му, че тя не е една от неговите слуги. Зарича се, че ще дойде ден, когато ще вземе Юсуф като негова настойница и ще го отведе от тук.

Яман побеснява и захвърля парите, след което прогонва Сехер от стаята.

Сехер се разстройва и излиза на терасата. В този момент ѝ се обажда Селим. Тя му заявява, че не е променила решението си и не може да се омъжи за него. Яман дочува думите ѝ и вътрешно се успокоява.

В същото време Селим е съсипан...

Зухал предлага на Яман да изведат заедно Юсуф в парка, тъй като на малкия му е скучно. Той обаче е потънал в мисли за Сехер. През това време тя минава покрай тях, а Яман ѝ нарежда да подготви Юсуф, за да ги откара към парка на път към офиса.

Юсуф се настанява между Сехер и Яман и е изключително доволен.

Междувременно Зухал получава нервна криза заради това, че Сехер отново е съсипала "гениалния" ѝ план, с който да спечели Юсуф и Яман. Сестрата на Икбал отново приема успокоителни медикаменти.

© 2023 D. Ivanov. All rights reserved.