понеделник, 22 май 2023 г.

"Трима братя, три сестри" 2 стартира в България

ЕКСКЛУЗИВНО: Един от най-обичаните сериали за всички времена "Трима братя, три сестри" (Pasion de Gavilanes) получи своето жадувано продължение близо 18 години след финала на първи сезон, приключил през 2004 г. 

Втори сезон на "Трима братя, три сестри", заснет през 2021-2022 г. в Колумбия, е закупен у нас от българска медия и предстои да бъде излъчен. Очаквайте подробности! 

Продължението на успешната сага показва събитията в живота на сестрите Елисондо и братята Рейес 20 години по-късно. 

Норма и Хуан имат трима сина - Хуан Давид и близнаците Ерик и Леон; Сара и Франко имат син и дъщеря - Андрес и Габи, докато Оскар и Химена нямат деца. Доня Габриела - майката на сестрите, живее с баща си Мартин. 

Историята ще направи скок от 20 години в живота на братята Рейес и сестрите Елисондо и отново ще започне с престъпление, което ще разтърси семейството до основи.

Последвалото разследване на мистериозната смърт на учител води към децата на една от двойките като възможни извършители, което предизвиква драматична поредица от събития.

Ще видим и завръщането на Росарио Монтес, която отваря отново бар "Алкала", но бяга от сегашния си съпруг. Росарио има дъщеря на име Муриел. Росарио и Муриел ще се влюбят в Хуан Давид - големия син на Норма и Хуан, предизвиквайки неочаквани и драматични събития. 

Втори сезон на "Трима братя, три сестри" се състои от 82 епизода по 45 минути, показани в САЩ по канал Телемундо от февруари до май 2022 г. 

В продължението участват Дана Гарсия (Норма), Марио Симаро (Хуан), Паола Рей (Химена), Хуан Алфонсо Баптиста (Оскар), Майкъл Браун (Франко), Наташа Клаус (Сара), Шарик Леон (Росарио), Кристина Лилей (Габриела), Карменса Гонсалес (Кинтина) и Татяна Хореги (Доминга).

В новите епизоди се включват и героите на дон Мартин и Панчита, но актьорите са сменени и са изиграни съответно от Херман Кинтеро и Констанса Ернандес. 

Ролите на младежите в "Трима братя, три сестри" 2 са поверени на Бернардо Флорес (Хуан Давид), Камила Рохас (Муриел), Хуан Мануел Рестрепо (Леон), Себастиан Осорио (Ерик), Яре Сантана (Габи) и Херонимо Кантильо (Андрес).

Злодеите в новия сезон са Алехандро Лопес в ролята на Деметрио, който ще опита да присвои богатството на Габриела; Катерин Порто в ролята на Ромина, която има извънбрачен син от Оскар и ще опита да раздели Химена и Оскар; Серхио Гойри в ролята на Самуел - съпруг на Росарио Монтес, който я издирва, след като тя бяга от него; Борис Шьоман в ролята на Пабло Гунтер - дясната ръка на Росарио, който в крайна сметка се съюзява със Самуел и предава господарката си.