понеделник, 27 май 2024 г.

"Плен" - нов турски сериал от 24 юни по bTV

ЕКСКЛУЗИВНО: Турският сериал "Плен" (Esaret) тръгва в ефира на bTV. 

Драмата стартира на 24 юни (понеделник) и ще се излъчва премиерно всеки делник от 15:00 до 16:00 ч. по bTV на мястото на "Бараж". 

"Плен" тръгва в Турция през ноември 2022 г. по Kanal 7, като в момента се излъчват последните епизоди от втори сезон. 

От продуцентската компания обявиха, че наесен сериалът се завръща с трети сезон в южната ни съседка заради огромния си успех. 

Главните роли се изпълняват от Дженк Торун ("Опасни улици", "Назови ме по име") и Махасине Мерабет

Участват още Али Яъз Дурмуш, Ямур Челик, Синем Карачобан, Первин Мерт, Бюлент Ергюн и други. 

До момента са показани близо 350 оригинални епизода по 60 минути. 

Сюжет:

Орхун (Дженк Торун) е успешен бизнесмен, израснал в богато семейство, но без любов. Той живее заедно със своята сестра близначка Нихан, по-малката си сестра Нуршах, и студената им и дистанцирана майка Афифе. 

Нихан заминава да работи като доброволка в Еритрея, но напоследък семейството ѝ не получава никакви вести от нея. 

Орхун решава да потърси близначката си и да я върне у дома. Докато го прави, той се натъква на Хира (Махасине Мерабет) - бедно момиче, което живее като затворник в ръцете на трафиканти. 

Когато научава, че Нихан е била отровена и убита от местна банда, Орхун се срива психически. Оказва се, че Хира е била накарана от бандата да отрови Нихан. 

Орхун замисля зъл план за отмъщение - взима Хира със себе си у дома, но вместо да я спаси от живота на затворник, той прави нещата за нея още по-лоши. 

Нещата се усложняват още повече, когато Афифе разкрива на сина си, че всъщност ги е лъгала за смъртта на баща им в продължение на години.

Орхун решава да се ожени за Хира, за да подлуди майка си, тъй като Афифе мрази хората с нисък статут.

Не пропускайте любовната история на Орхун и Хира - в премиерния за България сериал "Плен" - от 24 юни, всеки делник от 15:00 ч. по bTV!