За нас


Теленовелас Новини е водещият портал за телевизия и сериали в България. Вече 10 години подред информираме читателите си за всичко най-ново както от ефира, така и от личния живот на най-популярните латино, турски и индийски актьори и актриси.


В интернет пространството блогът се появява на 28 март 2010 г. За отрицателно време Теленовелас Новини набира голяма популярност и неслучайно се превръща в любим на всички най-запалени телевизионни фенове. Акцент бива поставен към новините за предстоящи латино и турски саги, като ексклузивната информация, с която екипът разполага, е неговият най-силен коз. През първите години графичното оформление е поверено на топ дизайнера Димитър Димитров. 


Следват все по-успешни години за Теленовелас Новини, които повечето свързват с издаване на авторското онлайн списание "Telenovellas Bulgaria", реализиране на различни конкурси и игри и други. Създават се и редица успешни партньорства с водещи медийни портали.


През март 2014 г., навръх четвъртия си рожден ден, блогът се премества на честотите на BG TV News, където развива своята дейност до лятото на същата година. В отрязъка от август 2014 г. до август 2015 г. дом на най-любопитните новости е социалната мрежа Фейсбук, където брандът ни добива още по-голяма популярност.


През септември 2015 г. всичко започва отначало - информацията се помества обратно в блога, където ежедневно се публикуват статии в обновен стил, отговарящ на нуждата на читателите от бърза, актуална и точна информация.


И така до ден днешен екипът на Теленовелас Новини вписва всичко най-ново от програмите на българските телевизионни канали и информира аудиторията за любимите сериали и актьори. Вярваме, че най-доброто за Теленовелас Новини тепърва предстои! Благодарим на всички Ви, че сте с нас! Доверието Ви е това, което ни кара да продължим напред... само заради Вас!

Изтеглете:
Статистика на посещенията на блога, актуална към януари 2021 г. от тук