loading...

събота, 6 май 2017 г.

10-те най...: Актриси само с една главна роля


Една главна роля и повече не...


Причините да не оглавяват повече теленовели може да са лични или на продуцентите. Вижте кои актриси са имали само една главна роля:

10. Бианка Марокин
Мексиканката реши да си пробва късмета в теленовелите през 2011 и бе избрана за протагонистка на "Надежда за сърцето". Това е и последната й роля в телевизията. Сега е посветена на кариерата си на певица и танцьорка.

9. Галилея Монтихо
Преди да се оттегли напълно от теленовелите, за да се посвети изцяло на воденето, мексиканката оглави с Габриел Сото теленовелата на Телевиса "Скритата истина" през 2006. Сега е успешна водеща на сутрешното предаване на Телевиса "Днес" и на някои музикални награди.

8. Ана Патрисия Рохо
Голяма част от героините й са на лошата в историята, но мексиканката изненада всички през 2004, когато замени Едит Гонсалес като протагонистка на "Жена от дърво". След това се е снимала в доста теленовели, но не и като главната героиня. 

7. Бети Монро
Почти 20 години играе в теленовели, но едва през 2016 получи първата си главна роля. Това се случи в "Мечтая за любов", където изигра Есперанса, която бе болна от рак и дори си отряза косата. 

6. Глория Треви
Мексиканката е много успешна певица, затова през 2013 я склониха да оглави теленовелата на Телевиса "Свобдона да те обичам" с Габриел Сото, с която дебютира като актриса. Сериалът не се прие никак добре от зрителите и може би Глория Треви няма да я видим повече в такова амплоа.

5. Адриана Нието
Мексиканката оглави през 2000 теленовелата "Лудо влюбени" и дори не я приключи, тъй като напусна записите малко преди края. Повече не я видяхме отново на екран.

4. Карла Монрой
Свикнала да дава живот на второстепенни героини, пуерториканката не можа да повярва, когато през 2006 бе избрана да оглави "Господарка и госпожа". От 2012 не се е снимала в теленовела, сега се е посветила на семейството си и на кариерата си на водеща.

3. Ингрид Марц
Въпреки дългата си артистична кариера, мексиканката само веднъж е имала възможност да блести като протагонистка. Това се случи през 2010 в комедията "Сакатийо, място в сърцето ти". Преди и след това това сме я виждали предимно в роли на лошата в историята.

2. Химена Наварете
Въпреки че никога не бе играла, Мис Вселена 2010 протагонизира през 2013 "Бурята" с Уилям Леви. Може би преживяването не й е харесало, тъй като досега не е играла пак в теленовела.

1. Гретел Валдес
С почти 20-годишна артистична кариера зад гърба си, мексиканката е оглавила само една теленовела - "Непокорен ангел", която засне през 2004 в САЩ.

Вие сещате ли се за други актриси, оглавили само една теленовела?

2 коментара:

 1. Амада Роса Перес - Като огън и лед
  Моника Лопера Да бъдеш Ева
  Марсела Мар Чиста кръв

  ОтговорИзтриване
 2. Нинел Конде - Непокорните
  Марица Бустаманте - Вихър от страсти
  Айлин Мухика - Якарандай

  ОтговорИзтриване

loading...