loading...

сряда, 7 юни 2017 г.

В следващия епизод на "Лъжовно сърце": Демиан е чудовище (08-и юни)


Прочетете какво ще се случи в епизод 31 (08-и юни) на хитовия латино сериал "Лъжовно сърце", излъчващ се всеки делник от 13:30 по Diema Family.


След тежката катастрофа, която претърпява, Сантяго идва в съзнание и за нещастие научава, че е наранил гръбначния си стълб. След тази новина Санти губи настроение и желание да живее. Той е обезкуражен за бъдещето си.

Демиан избухва, когато научава, че Мариела е била една от лекарите, които са помогнали на сина му. Рафаела се намесва с намерението да успокои положението, но резултатът е противоположен и тя го отнася. Демиан не пести обиди и унижения, което доста повлиява на Рафаела.

Дон Сефиро отива в клиниката, в която работи Мариела, за да поговори с нея за случилото се с втория свидетел и тайнствената връзка с Ферер. Това, което не подозират е, че самият Демиан ги подслушва, без те да го видят и чува целия им разговор.

Рохелио се опитва да оправи нещата с Хулио, особено сега, когато е решил да се върне в дома му и да се грижи за майка му. Съперничеството, което съществува между тях, отново ги провокира и двамата започват да спорят, стигайки до взаимни заплахи...

Дали Рохелио ще предприеме нещо срещу Хулио?!

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...