loading...

събота, 1 юли 2017 г.

Анжелик Бойер остана без ексклузивен договор с Телевиса


Кой остана без ексклузивен договор с Телевиса и защо?


След като й бе отнет ексклузивният договор, Анжелик отказа да се снима в новата теленовела на Анжели Несма "Обявявам се виновен" (Me declaro culpable). Затова смята да потърси възможности в други компании. Последният й проект за Телевиса е "Трите лица на Ана" през 2016. 

Ексклузивният статут бе отнет и на Себастиан Рули. Той обаче продължава да играе за компанията и оглавява новата теленовела "Готин баща" (Un Papá A Toda Madre). 

Двойката се присъединява към други звезди, които вече изгубиха тази привилегия, сред които Фернандо Колунга, Жаки Бракамонтес, Габриел Сото, Силвия Наваро, Уилям Леви, Едуардо Янес, Едуардо Сантамарина, Ото Сирго, Ингрид Марц, Серхио Гойри, Марджори де Соуса.


Трябва да се знае, че премахването на ексклузивния договор не означава, че актьорите вече няма да работят за Телевиса. Това се налага заради икономическите проблеми, през които преминава компанията. (На актьор с подобен договор се плаща много повече дори когато не се снима). Други важни промени в Телевиса са излъчването на теленовели, предавания и сериали, продуцирани в други страни, което ще намали назначаването на актьори.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...