loading...

сряда, 9 август 2017 г.

Утре в "Италианската булка": Фиорела отменя сватбата си с Виторио (10-и август)


Прочетете какво ще се случи в епизод 88 (10-и август) на хитовия латино сериал "Италианската булка", излъчващ се всеки делник от 15:00 до 16:00 часа по bTV.


След като компанията пуска акции на пазара, една малко позната компания купува всички акции. Това означава, че семейство Анхелес е принудено да дели контрола на собствената си компания. Елоиса е много изнервена от новосъздалата се ситуация.

След като се разкрива, че Гаел има романтична връзка с Джана, братът на Освалдо може да се поддаде отново на наркотиците.

Роксана е сигурна, че въпреки мотивите на баба Елоиса да е сигурна, че всичко може да се промени, веднъж стане ли човек наркоман, няма връщане назад.

Виторио Драгоне казва на Диана, че трябва да освободи напрежението и затова я кани в спалнята си.

Роксана преживява много приятни моменти заедно с Бенито, след като двамата се срещат в конюшнята. За нещастие, Хоакина ги разкрива.

Крайно притеснена, Елоиса разговаря с Освалдо относно акциите на компанията. Той ѝ отговаря, че няма представа какво се е случило, но смята да започне разследване.

Фиорела споделя с Бенито, че не смята да се омъжи за Виторио. Той, на свой ред, разказва на Фидел какво се случва, а Педро ги чува.

Въпреки че семейната компания преминава през тежък момент, Елоиса съобщава, че сватбата на внука ѝ Педро с Айтана ще бъде след две седмици.

Източник: Теленовела-БГ

Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...