loading...

сряда, 9 август 2017 г.

Диего Оливера и Майрин Виянуева отново заедно, той няма да напуска Мексико


Аржентинецът имаше намерение "Дива земя" да е последната му теленовела в Мексико и след това да последва съпругата си в Аржентина, но плановете се промениха...

Още не бе почнала "Дива земя" (En tierra salvaje) в Мексико и Диего Оливера получи нова главна роля. Той ще е зрелият протагонист на "Признавам се за виновна" (Me declaro culpable), новата теленовела на Анжели Несма (Трите лица на Ана). Негова партньорка ще е Даниела Кастро, която ще бъде лошата в историята заедно с Рамиро Фумацони.

Главната зряла героиня попада в ръцете на Майрин Виянуева. Двамата не успяха да играят заедно в "Дива земя", но са го правили в доста теленовели, сред които "Лъжа, за да живея", "Лъжовно сърце" и "Жени в черно".

Освен тях, потвърдени са също Алехандро Авила (Лъжовно сърце), който ще играе забавен адвокат, Сабин Мусие.

Хуан Диего Коварубиас и Ирина Баева ще бъдат младата главна двойка. Алехандра Гарсия ще трови живота им. Участват още Лисет, Педро Морено, Енрике Роча, Марко Мендес. Продуцентката прави проби за визия и гардероб на актьорите. Дани Кастро и Диего Оливера са помолили да се присъединят след няколко дни - тя, за да бъде още малко с децата си, а той, защото тъкмо приключи една теленовела.Тази история, която е римейк на аржентинската "За да те обичам така", се върти около една жена (Кастро), чийто съпруг е в крайна фаза от болестта си и тя дава позволение на лекарите да спрат апаратите, които го поддържат жив. Известен и престижен адвокат (Оливера) ще я защитава, защото тя го убеждава, че е помогнала на мъжа си да умре и да спре да страда като акт на любов. Паралелно с това, младата и капризна дъщеря на адвоката (Ирина Баева) блъска един футболист (Коварубиас) и го остава сакат в инвалидна количка.

Любовните триъгълници са Даниела Кастро, Диего Оливера, Майрин Виянуева

Резултат с изображение за Mayrin Villanueva y Diego Olivera

Ирина Баева, Хуан Диего Коварубиас, Алехандра Гарсия.


Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...